Ιστοσελίδες

WooCommerce: 19 Συμβουλές

WooCommerce: 19 Συμβουλές

WooCommerce: 19 Συμβουλές

Τρόποι για την Ανάπτυξη του Καταστήματος σας στο WooCommerce: 19 Συμβουλές και Κόλπα για Επιτυχία

Το WooCommerce προσφέρει πολλούς τρόπους για την ανάπτυξη του καταστήματός σας, μερικές φορές όμως μπορεί να είναι δύσκολο να παρακολουθήσετε τι λειτουργεί και τι όχι. Παρακάτω θα βρείτε 19 χρήσιμες συμβουλές και κόλπα για να βελτιώσετε το ηλεκτρονικό σας κατάστημα WooCommerce.

 

 1. Χρησιμοποιήστε Εμπορικές Εταιρείες στο Κατάστημά σας

Κάθε βιομηχανία έχει εταιρείες που συνδέονται με την περιοχή εξυπηρέτησης της. Εάν προσφέρετε προϊόντα που δεν είναι δικά σας, σκεφτείτε να προβάλετε εταιρείες που ταιριάζουν με την αποστολή σας για να αυξήσετε τις πωλήσεις.

 

 1. Επενδύστε στην Υψηλής Ποιότητας Ασφάλεια

Εγκαταστήστε πιστοποιητικό SSL και χρησιμοποιήστε τα καλύτερα πρόσθετα ασφαλείας για το κατάστημά σας. Προστατευτείτε από διάφορες μεθόδους επίθεσης που μπορούν να διακινδυνεύσουν τα προσωπικά δεδομένα των πελατών σας.

WooCommerce: 19 Συμβουλές
 1. Κάντε Συχνά Αντίγραφα Ασφαλείας των Δεδομένων σας

Μια κακόβουλη επίθεση ή απλό σφάλμα λογισμικού μπορεί να παραλύσει τον ιστότοπό σας για ημέρες ή εβδομάδες αν δεν προσέχετε. Κάνοντας τακτικά αντίγραφα ασφαλείας των δεδομένων σας, μπορείτε να επαναφέρετε το κατάστημά σας με ευκολία σε περίπτωση που συμβεί κάτι τέτοιο.

 

 1. Χρησιμοποιήστε Καλά-Βελτιστοποιημένες Εικόνες Προϊόντων

Οι εικόνες των προϊόντων σας πρέπει να είναι υψηλής ποιότητας, αλλά και μικρότερες δυνατές για γρήγορη φόρτωση. Ο πελάτης που περιμένει πολύ ώρα για τη φόρτωση μιας εικόνας μπορεί να χάσει την υπομονή του.

 

 1. Γράψτε Εξαιρετικές Περιγραφές Προϊόντων

Οι περιγραφές των προϊόντων σας πρέπει να είναι σύντομες αλλά αποτελεσματικές, αναδεικνύοντας γρήγορα τα χαρακτηριστικά κάθε προϊόντος.

 

 1. Δημιουργήστε Βίντεο Προϊόντων

Τα βίντεο είναι ακόμα πιο αποτελεσματικά από τις εικόνες. Μέσω βίντεο, μπορείτε να δείξετε στον πελάτη το προϊόν σε δράση. Προσφέρετε τα βίντεο σας σε πλατφόρμες όπως το YouTube για ευκολία πρόσβασης.

 

 1. Προσφέρετε Καθημερινές Προσφορές

Με καθημερινές προσφορές και έκπτωσης, κάνετε τους πελάτες να επισκέπτονται το κατάστημά σας συχνότερα.

 

 1. Προσφέρετε Έκπτωση σε Μεγάλες Παραγγελίες

Οι μεγάλες παραγγελίες μπορούν να μειώσουν το κόστος αποστολής και επεξεργασίας. Προσφέρετε έκπτωση σε μεγάλες παραγγελίες για να προωθήσετε αυτή τη συμπεριφορά.

 

 1. Κατανοητή Κατάσταση Αποθέματος

Είναι απογοητευτικό να προσθέσετε ένα προϊόν στο καλάθι αγορών και να διαπιστώσετε ότι είναι εξαντλημένο. Κάντε την κατάσταση αποθέματος σαφή για να αποφευχθεί αυτό το πρόβλημα.

 

 1. Ενθαρρύνετε τις Κριτικές

Οι κριτικές προϊόντων και καταστημάτων μπορούν να σας ωφελήσουν όταν προσέχετε την ποιότητα. Ενθαρρύνετε τις κριτικές και προσφέρετε εργαλεία για την ευκολία της συγγραφής κριτικών.

WooCommerce: 19 Συμβουλές
 1. Δημιουργήστε Διαφημιστικά Slider

Προσθέστε διαφημιστικά slider στο κατάστημά σας για να προωθήσετε ενέργειες και προσφορές. Έτσι, οι πελάτες μπορούν να βλέπουν όλες τις διαθέσιμες έκπτωσεις χωρίς να απομακρύνονται από τα προϊόντα που θέλουν.

 

 1. Ενθαρρύνετε τις Συνδρομές

Διαθέτετε ένα ενημερωτικό δελτίο ή ανανεώσιμες ενημερώσεις που οι πελάτες μπορούν να εγγραφούν. Αυτό σας δίνει τον τρόπο να επικοινωνήσετε μαζί τους ακόμα κι όταν δεν επισκέπτονται το κατάστημά σας.

 

 1. Εμφανίστε Σχετικά Προϊόντα έντονα

Κατά την αναζήτηση, οι πελάτες πρέπει να βλέπουν προϊόντα που ταιριάζουν με τα ενδιαφέροντά τους. Σιγουρευτείτε ότι αυτά είναι ευδιάκριτα για ταχύτερη πλοήγηση του πελάτη.

 

 1. Δημιουργήστε Απλή Διαδικασία Ολοκλήρωσης Αγοράς

Μόλις οι πελάτες αποφασίζουν για ένα προϊόν, πρέπει να τους καθοδηγήσετε μέσα από τη διαδικασία ολοκλήρωσης αγοράς με τον ταχύτερο δυνατό τρόπο.

 

 1. Προσφέρετε Λίστες Επιθυμιών

Δώστε τη δυνατότητα στους πελάτες να αποθηκεύουν προϊόντα στις λίστες επιθυμιών τους, γεγονός που μπορεί να μετατρέψει έναν δυσκαμψίας πελάτη σε αγοραστή.

 

 1. Προσθέστε Κουμπί “Συνέχεια Αγορών”

Εάν ο πελάτης σας είναι έτοιμος να παραγγείλει αλλά θέλει να αγοράσει και κάτι άλλο, αυτό πρέπει να είναι εύκολο με ένα μόνο κλικ.

 

 1. Επιτρέψτε Προσαρμογές στα Προϊόντα

Εάν υπάρχει δυνατότητα προσαρμογής ορισμένων προϊόντων, όπως μέγεθος, χρώμα ή εξατομικευμένα μηνύματα, επιτρέψτε το και τονίστε το. Αυτό δίνει στους πελάτες περισσότερο έλεγχο.

 

 1. Ζητήστε Βασικές Πληροφορίες

Όταν δημιουργείτε φόρμες εγγραφής, ζητήστε μόνο τις πληροφορίες που χρειάζεστε. Οι πελάτες διστάζουν όταν ζητάτε πολλές πληροφορίες.

 

 1. Προσθέστε Πλούσιο Απόσπασμα

Τα πλούσια αποσπάσματα είναι ένας τρόπος να προβάλετε περισσότερες πληροφορίες στα αποτελέσματα αναζήτησης, όπως κριτικές, τιμές προϊόντων και άλλα δεδομένα που είναι σημαντικά. Αυτό σας κάνει να ξεχωρίζετε.

Ακολουθώντας τις παραπάνω συμβουλές, το κατάστημά σας στο WooCommerce θα μετατραπεί σε κάτι πραγματικά ξεχωριστό. Να έχετε πάντα αυτές τις ιδέες υπόψη σας για να διασφαλίσετε την επιτυχία σας.